BEL +31 (0)345 - 58 06 18
NL | EN

referenties

Ocean Fish BV

Al jaren is ITS Transport voor ons een trouwe vervoerder voor onze diepgevroren vis naar Italië en soms ook naar andere bestemmingen. Wij zijn in contact gekomen met ITS Transport en daarna hebben we elkaar niet meer losgelaten. Vanwege de betrouwbare service en de eerlijke en open communicatie zouden wij ITS Transport zeker bij andere bedrijven aanbevelen. De korte lijnen en de eerlijkheid zorgen ervoor dat de samenwerking zeker gewoon door zal lopen. Ook bij eventuele problemen die horen bij transport wordt altijd heel open gecommuniceerd dat is voor ons heel prettig werken en zo kunnen wij onze klanten direct informeren. ITS Transport rijdt ook met de Ocean Fish-Trailer. Zij zijn dus ook ons visitekaartje op de Europese snelwegen en dat naar onze volle tevredenheid.

Oromar

Het diepvriestransport naar Italië laten wij door ITS Transport verzorgen. Ze zijn zeer flexibel en zoeken altijd een oplossing. Het is een goed bedrijf en we kunnen ze bij iedereen aanraden. 

Noordzee International

ITS Transport verzorgt voor ons internationaal diepvriestransport, met name groupage naar Italië.
Het is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en ze komen hun afspraken na. 

Van der Lee Seafish

ITS Transport is voor ons een betrouwbare partner waar we graag mee samenwerken. De communicatie is helder en direct. Er wordt in korte lijnen gewerkt tussen Van der Lee Seafish en de medewerkers van ITS Transport. De service is prima en dat uit zich in het meedenken met de klant en het handelen volgens afspraak. Kwaliteit en verantwoordelijk werken staan daarin voorop. En zo wil Van der Lee Seafish dat graag zien.

Dayseaday Frozen B.V.

Bij Dayseaday Frozen werken we graag samen met ITS Transport. De communicatie is goed en de medewerkers zijn flexibel en oplossingsgericht. Bij ITS maken ze geen onderscheid of je nu een kleine of grote klant bent en dat voel je als klant. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde. Kortom, ze leveren gewoon goede service.